Despre noi. Despre inele de logodna.


Faptul ca suntem direct producatori ne permite sa va oferim cele mai bune preturi din piata.
Putem sa efectuam orice modificare la inelul ales de dumneavoastra (cat timp este tehnic posibila).
Vrem sa fii satisfacut.
Va multumim pentru increderea acordata.

Logodna-inel.ro este un magazin online de bijuterii, care va pune la dispozitie o gama variata de modele de inele, inele de logodna, verighete si cercei, realizate in special din aur alb si pietre pretioase: safire, diamante, ametist, rubine si altele.
Magazinul nostru are la baza doua concepte dupa care se ghideaza: calitatea produselor comercializate si o competitivitate si atractivitate a preturilor pe piata de domeniu.

Echipa care creeaza bijuteriile de pe site este una tanara, pasionata si atenta la detalii. Punem mai presus de orice calitatea produsului oferit, promptitudinea, atentia si minutiozitatea de care dam dovada ori de cate ori clientul are anumite cerinte.
Ne recomanda o experienta pe piata de bijuterii de 12 ani, timp in care am produs in atelierele proprii produse folosind materia prima (aur si pietre pretioase) de la furnizori cu traditie din domeniu. In plus, oferim si consultanta oricarui client in ceea ce priveste alegerea unui anumit material si al unui model de bijuterie in concordanta cu asteptarile clientului.

Iti livram inelul in siguranta prin curier rapid. Magazinul online logodna-inel.ro ofera garantie 5 ani pentru produsele achizitionate de pe site, precum si consultanta chiar si dupa expirarea acesteia privind bijuteriile luate de la noi.
Alte servicii oferite de specialistii nostri sunt: tintuire la cel mai inalt nivel, curatare profesionala a bijuteriilor, rodinare pentru aur alb si redimensionare.  ci

anpc
Google Code for Remarketing Tag